Το Survivor All Star έληξε το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου αναδεικνύοντας νικητή τον Σάκη Κατσούλη, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια ανάρτηση λέγοντας το δικό του «ευχαριστώ» σε όσους τον στήριξαν.

«Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έκλεισε όμορφα. Ένα ταξίδι που δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε. Στη ζωή μου όμως, έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ!

Γι αυτόν τον λόγο αποφάσισα να επιστρέψω και να βγω Νικήτης του All Star! Νικητής γιατί μέσα από όλα όσα περάσα, μπορεί να μην κατέκτησα το έπαθλο στο τέλος, αλλά κέρδισα την αγάπη σας. Μου δώσατε δύναμη και μου δείξατε ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια τελικά είναι αυτά που μετράνε στην ζωή! Η αγάπη του κόσμου είναι τελικά το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορεί να κερδίσει κανείς σε αυτή την ζωή!

Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου και να ξέρετε ότι το ταξίδι τώρα ξεκινάει!», έγραψε ο Νίκος Μπάρτζης.

Η σπόντα του Τζέιμς Καφετζή

Στα σχόλια που ακολούθησαν ξεχωρίζει αυτό του πρώην συμπαίκτη του και καλου του φίλου Τζέιμς Καφετζής. Ο Ροδίτης επιχειρηματίας άφησε τη σπόντα του γράφοντας: «έναν άλλον παίκτη». Αυτή ήταν η χαρακτηριστική φράση του Νίκου Μπάρτζη όταν ήθελε να αναφερθεί on camera στον Τζέιμς Καφετζή.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star – Νίκος Μπάρτζης: «Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ