Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό ότι η Νατάσα Παζαΐτη θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι. Η είδηση επιβεβαιώθηκε με την ειδική χειρουργό μαστού και σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού να καταχειροκροτείται το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου.

Η Νατάσα Παζαΐτη έλαβε μέρος στη θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ARTE, που ανέβηκε στο Κολέγιο Αθηνών. Ενσαρκώνοντας, λοιπόν, τον ρόλο της Ελένης ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι για τις ανάγκες του έργου «Η θεια από το Σικάγο».

Η Νατάσα Παζαΐτη στο θεατρικό σανίδι

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού. Τη σκηνοθεσία του έργου του Αλέκου Σακελλάριου υπογράφει η Δήμητρα Δερμιτζάκη. Τη διασκευή του σεναρίου κάνει η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία υποδύεται τη θεία από τη Σικάγο.

Στο πλευρό της βρέθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο σύζυγός της και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ο 19χρονος γιος της Αλέξανδρος ήταν επίσης εκεί και πόζαρε στον φακό με τη μητέρα του. Στην πρώτη σειρά βρέθηκε επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Νατάσα Παζαΐτη ως ειδική χειρουργός μαστού, περνάει πολύ χρόνο στο Κέντρο Υγείας Μαστού. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι σαν δεύτερο σπίτι για την ίδια.

Το Κέντρο Υγείας Μαστού είναι ο χώρος τον οποίο δημιούργησε για να συνταιριάξει την εμπειρία, την επιστημονική κατάρτιση και τη φροντίδα κάθε γυναίκας που θέλει να προφυλάξει τον εαυτό της από το να νοσήσει αλλά και κάθε γυναίκας που ήδη νοσεί. Είναι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο όπου τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση που αναπτύσσει με κάθε γυναίκα ξεχωριστά διασφαλίζουν το άρτιο επιστημονικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ