Η Ναταλία Γερμανού διέψευσε ότι το τραγούδι «Πες το μ’ ένα φιλί» το οποίο ερμήνευσε η Καίτη Γαρμπή είχε προταθεί αρχικά στην Έφη Σαρρή. Με ανάρτησή της στο αγαπημένο της Twitter η παρουσιάστρια απάντησε στη δήλωση της τραγουδίστριας. Η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη.

«Τι μαθαίνω; Η Εφη Σαρρή δήλωσε ότι απέρριψε το «Πέστο μ ένα φιλί» κι έτσι το πήρε η Καίτη Γαρμπή;
Πότε έγινε αυτό, σε ποιο ουράνιο και τόξο; Σε ποιά χώρα; #neverhappened», έγραψε συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού.

Τι είχε προηγηθεί;

Η Έφη Σαρρή θυμήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ένα τραγούδι το οποίο απέρριψε και έγινε τεράστια επιτυχία. Αυτό δεν ήταν άλλο από το «Πες το μ’ ένα φιλί», το οποίος έχει ερμηνεύσει η Καίτη Γαρμπή το 1992.

«Ήταν ένα τραγούδι το οποίο είπε η Καίτη Γαρμπή. Του Νίκου Τερζή ήταν το τραγούδι. Ήταν το «Πες το μ’ ένα φιλί» (σ.σ. το τραγούδι που απέρριψε). Εγώ είπα «δεν λέει κάτι ο στίχος». Γιατί εγώ ήθελα πάντοτε πιπεράτους στίχους και φυσικά «την πάτησα», ανέφερε συγκεκριμένα η Έφη Σαρρή.

Στους δημιουργούς του τραγουδιού, εκτός από τον Νίκο Τερζή ο οποίος υπογράφει τη σύνθεση, είναι και η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια υπογράφει τους στίχους της επιτυχίας του 1992 και όπως είδαμε αναφέρει στην ανάρτησή της πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ