Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. η avant premiere της ταινίας της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Η ταινία, που μεταφέρθηκε από το θεατρικό σανίδι στην μεγάλη οθόνη, υποστηρίζεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, ενώ το παρών έδωσαν πλήθος κόσμου αλλά και δεκάδες εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου και όχι μόνο. Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Η ταινία είναι μια παραγωγή της Tanweer. Συμπαραγωγός είναι και η Barking Well Media.

Η Μιμή Ντενίση ήταν εντυπωσιακή μέσα στο ασπρόμαυρο σύνολό της. Με λευκό πουκάμισο και ψηλόμεση μάξι φούστα σε κλος γραμμή, ήταν από τις πιο επιβλητικές παρουσίες της βραδιάς.

Το κοινό όπως ήταν αναμενόμενο αγάπησε την ταινία με όλους να μιλούν για μια υπερπαραγωγή.

Όπως δήλωσε η Μιμή Ντενίση στις κάμερες, «αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε την ταινία, γιατί πιο στραβές; συνθήκες δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν. Όλα έγιναν υπό πίεση το καλοκαίρι με ζέστη, 40 βαθμούς Κελσίου, με τον κορονοϊό, τις πυρκαγιές. Νομίζω το θέμα αυτό είναι πολύ ανώτερο από εμάς τους ίδιους. Είναι πολλές οι ψυχές των ανθρώπων που ζητούν δικαίωση για όσα έγιναν. Έχει μια προστασία αυτό το έργο, κάτι σαν να έχει κάρμα… Δεν με ενοχλούν τα σχόλια και οι κριτικές, αρκεί να ξέρω πως δεν είναι για κάποιο λόγο συμφεροντολογικό, από κακία…» Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή Mega Καλημέρα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ