Η Μελίνα Νικολαΐδη αποθεώνει τη μητέρα της Δέσποινα Βανδή με κάθε ευκαιρία. Δεν είναι λίγες οι φορές που την επισκέπτεται στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον όπου εμφανίζεται με τις Μέλisses, ενώ ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει εκεί και με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ως μια από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες της μητέρας της, δημόσιευσε χθες ένα βίντεο από εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην πίστα και έγραψε: «Όταν βγαίνει η βασίλισσα».

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Πρόσφατα μάλιστα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα υπερ της διαφορετικότητας.

«To να είσαι χοντρός και queer είναι ήδη μη αποδεκτό αλλά ο Σαν Σμιθ, που είναι χοντρός, queer και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, είναι αυτό που εξωθεί τους ανθρώπους στα άκρα.

To να βλέπεις κάποιον να ζει την καλύτερή του ζωή αντιπροσωπεύοντας συγχρόνως μία ταυτότητα που η κοινωνία κρίνει ως λανθασμένη, προκαλεί μόνο όσους είναι μίζεροι με τους εαυτούς τους», ανέφερε υιοθετώντας τα λόγια από τον λογαριασμό feminist του instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ