Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Μελίνα Μακρή και το αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η τραγουδίστρια που παντρεύτηκε πριν από έξι χρόνια τον αγαπημένο της, Φράνκι Λούβαρη αποκάλυψε με χαρά πως η επιθυμία της να γίνει μητέρ εκπληρώνεται.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε. Οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια. Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά άφησα τη ζωή να με πάει», ανέφερε αρχικά η Μελίνα Μακρή.

Και συνέχισε: «Δεν έχω βγει από το σπίτι. Ήμουν 3 μήνες μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Τώρα κυκλοφορώ. Τρώω, το ευχαριστιέμαι. Μαγειρεύω και μπορεί να φάω ένα ταψί παστίτσιο σε δύο μέρες».

Αναφερόμενη στο πώς έμαθε ότι είναι έγκυος είπε: «Είχα μια συναυλία την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό μου. Είπα στον σύζυγό μου ότι επειδή έχω καθυστέρηση, δεν θα είμαι καλά στη συναυλία, φέρε μου ένα τεστ. Έκανα το τεστ και του είπα ότι είναι θετικό. Συγκινηθήκαμε πολύ».

Μετά τη συνέντευξη η Μελίνα Μακρή ανέβασε στο Instagram της και μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ