Κούραση, ναυτίες και στομαχικές διαταραχές έχουν προκαλέσει οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης στην Ιωάννα Τούνη, με αποτέλεσμα η γνωστή Influencer να παραμένει στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια αφού ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της, μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η Μαρία Ηλιάκη που πέρασε κι εκέινη δύσκολα την περίοδο που ήταν έγκυος έστειλε το μήνυμά της και αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Ιωάννα Τούνη.

Επιστρέφοντας από τη Ζυρίχη όπου είχε ταξιδέψει με την κόρη της, η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε τις εγκυμοσύνες της ελληνικής showbiz. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια που έγινε πρόσφατα μητέρα έστειλε το δικό της μήνυμα σε Ιωάννα Τούνη και Μαίρη Συνατσάκη.

«Πολλά έχουν συμβεί. Ας μείνουμε στα ευχάριστα. Να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα δυο κορίτσια που ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους. Κουράγιο να πω στην Ιωάννα Τούνη που περνά λίγο δύσκολα στους τρεις – τέσσερις πρώτους μήνες. Πέντε να πω ότι μου πήρε εμένα. Καθόμουν και κοιτούσα το ταβάνι. Δεν είναι όμως τίποτα. Το ξέρω σου τα λένε τώρα και νευριάζεις, αλλά αυτό που έρχεται μετά δεν το φαντάζεσαι. Οπότε κουράγιο και κράτα γερά», ανέφερε αρχικά για την Ιωάννα Τούνη στη μήνυμά της η Μαρία Ηλιάκη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη Μαίρη Συνατσάκη που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή. Οι δυο τους γνωρίζονται προσωπικά και η Μαρία Ηλιάκη δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη και για τη φίλη της που είναι έγκυος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ