Μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής και τρία παιδιά ο Πάνος Καλίδης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Λεάννα Μάρκογλου και τη συγκίνησε. Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το νέο reality του ΣΚΑΪ I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! ο Πάνος Κλαίδης ζήτησε τη σύντροφό του σε γάμο, χαρίζοντας της ένα μονόπετρο δαχτυλίδι και ζητώντας της να γίνει γυναίκα του.

Η Λεάννα Μάρκογλου μιλά στο okmag για την απόφαση του γνωστού ερμηνευτής να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για την πρόταση γάμου που της έκανε και την ξάφνιασε.

«Ήταν πάλι ένα σοκ το ότι θα φύγει. Όχι ότι δεν το έχουμε ξαναζήσει. Το γεγονός όμως, ότι θα είναι μόνο 40 μέρες εκεί, απαλύνει όλο αυτό. Είναι δύσκολο απ’ ότι ξέρω, δεν είναι εύκολο. Το I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και δεν ξέρουμε πώς θα είναι και τι διαδικασίες περιλαμβάνει. Λόγω της δουλειάς του και δεδομένου ότι κάποιες φορές λείπει στην Αμερική για εμφανίσεις και απουσιάζει για 1 με 1,5 μήνα, οπότε μέχρι εκεί το αντέχουμε».

Πώς πήρε την απόφαση να συμμετέχει σε αυτό το reality;

Του αρέσει πολύ η φύση και είναι από μικρός μέσα στη φύση. Ό,τι έχει να κάνει με αυτό, είναι το καλύτερό του. Όνειρό του είναι να ζει σε μια καλύβα και να έχει ζωάκια. Τα παιδιά είναι της ίδιας νοοτροπίας μέσω του Πάνου. Κι αυτά αγαπούν πολύ τα ζώα, τους αρέσει να είναι κοντά και αγαπούν κι αυτά τη φύση.

Η Λέάννα Μάρκογλου και ο Πάνος Καλίδης στα γενέθλιά της. (Instagram/leanna_markoglou)

Λίγο πριν να φύγει για το παιχνίδι, ο Πάνος Καλίδης σου έκανε πρόταση γάμου;

Δεν την περίμενα την πρόταση γάμου. Είμαστε 18 χρόνια μαζί. Μου είπε και ο ίδιος ότι προσπαθούσε να μου το δώσει δυο μήνες από τα γενέθλιά μου και του το χαλούσα. Είχα ένα δύσκολο πρόγραμμα και δεν έβγαινε. Τη μέρα που ήταν να αποχωρήσει, τους πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή και τους είπαν ότι θα φύγουν 3 τη νύχτα, είχαμε πάει σε ένα μοναστήρι κοντά στο σπίτι μας που έχει αγρυπνία και γυρίσαμε σπίτι στη 1 και μισή. Καθίσαμε μαζί και ανέβηκα πάνω και μου έφερε ένα κουτάκι και μου είπε “Αγάπη, δυο μέρες παλεύω να στο δώσω, θέλω να γίνεις γυναίκα μου”. Του απάντησε “Θέλεις; Δεν με ρωτάς;” Και γελάσαμε γιατί ήταν αστείο. Ήταν πολύ συγκινητικό, καθώς και μέσα στο δαχτυλίδι είχε χαράξει τα αρχικά από τα ονόματα των παιδιών μας και κλαίγαμε. Αυτό με λύγισε.

Τώρα υπάρχουν σχέδια γάμου;

Δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα. Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Τα παιδιά μας χάρηκαν πολύ. Ιδιαίτερα οι κόρες μας.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ και ο Πάνος δεν είμαστε κατά του γάμου, θέλουμε να πάρουμε την ευλογία. Κάποτε παλέψαμε για να γίνει, αλλά μάθαμε ότι ήμουν έγκυος στο τρίτο παιδί μας και δεν έγινε προχώρησε τελικά.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ