Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα η Λάουρα Νάργες και μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US και τη στιγμή που φλέρταρε με την ανορεξία. Η Λάουρα Νάργες μάλιστα ανέφερε πως είχε ως στόχο της να γίνει ανορεξική.

Η νεαρή παρουσιάστρια που συμμετέχει στο τηλεοπτικό σόου J2US – πήρε τη θέση της Ιωάννας Τούνη μετά την αποχώρησή της, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε μάλιστα αν συζεί με τον σύντροφό της και η Λάουρα Νάργες απάντησε: «Ναι τσακ μπαμ. Ο Χρήστος είναι τέσσερα χρόνια μικρότερός μου. Είναι 27. Δεν έχει να κάνει η ηλικία, αλλά τα βιώματα που έχεις. Έχουμε πολύ καλή χημεία και το background μας μοιάζει αρκετά».

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πως ήθελε να γίνει «ανορεξική»:

Αναφερόμενη στη «μάχη» της με τη βουλιμία και τις διατροφικές διαταραχές είπε: «Το είχα πολύ στην εφηβεία μου. Ήμουν από εκείνα τα κορίτσια που την εποχή των ‘90s έβλεπα τα μοντέλα ακόμη πιο αδύνατα. Ήμουν πολύ επηρεασμένη από αυτό. Γι’ αυτό θεωρώ κιόλας, ότι μπαίνοντας στην άλλη πλευρά, όσοι βρισκόμαστε μπροστά (σ.σ. στις κάμερες) έχουμε μια ευθύνη, είτε μέσα από την τηλεόραση, είτε μέσα από το Instagram».

Και συνέχισε: «Εγώ είχα επηρεαστεί πολύ. Ο στόχος μου ήταν να γίνω ανορεξική. Είχα πάρει έναν πολύ λάθος δρόμο να διαχειριστώ το σώμα μου. Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι μου είχε συμβεί, ούτε ξέρω αν έχω ξεφύγει εντελώς από αυτό. Πάντα υπάρχει ένα κομμάτι από αυτό μέσα σου».

Λίγο νωρίτερα η Λάουρα Νάργες αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα της που τον έχασε ξαφνικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ