Στο δικαστήριο του Λος Άντζελες κατέθεσε πρόσφατα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, προκειμένου να αποκτήσει ξανά τα δικαιώματα στην καριέρα και τη ζωή της. Η ποπ σταρ απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη προκειμένου να αφαιρεθεί από τον πατέρα της η νομική δυνατότητα να ασκεί έλεγχο πάνω στην περιουσία και τα ζητήματα της καριέρας της.

Ο 68χρονος Τζέιμι Σπίαρς διαχειρίζεται νομικά τις υποθέσεις της κόρης του τα τελευταία 12 χρόνια, είναι ο μάνατζέρ της, ο οικονομικός της διαχειριστής και εκείνος που αποφασίζει για όλα. Ακόμα και για τον αν θα μείνει έγκυος! Πρόκειται για έναν τύπο κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο και προορίζεται για άτομα που δεν μπορούν πλέον να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους, συνήθως ηλικιωμένα και άτομα με αναπηρία.

Διαβάζοντας όλα αυτά που έχουν γραφτεί τελευταία στο διαδίκτυο και τον Τύπο για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Κριστίνα Αγκιλέρα θέλησε να συμπαρασταθεί δημόσια στην 39χρονη τραγουδίστρια, που περνά δύσκολες στιγμές.

Έτσι, έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στα Instastories της, το οποίο δημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία τους από το παρελθόν.

“Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι τη Britney κι όλα όσα της συμβαίνουν. Είναι απαράδεκτο οποιαδήποτε γυναίκα ή άνθρωπος που θέλει να πάρει στα χέρια του την τύχη του να μην του επιτρέπεται να ζήσει τη ζωή του όπως επιθυμεί.

Το να σωπαίνεις, να σε αγνοούν, να σου κάνουν μπούλινγκ ή να αρνούνται να σε υποστηρίξουν όσοι βρίσκονται “κοντά” σου είναι το πιο μειωτικό, ολέθριο και ταπεινωτικό πράγμα. Η ψυχική και συναισθηματική φθορά που μπορεί αυτό να προκαλέσει σε κάποιον δεν είναι κάτι που περνάει στα ψιλά. Κάθε γυναίκα πρέπει να είναι κύρια του σώματός της, του αναπαραγωγικού της συστήματος, της ιδιωτικότητάς της, του χώρου της, της επούλωσής της και της δικής της ευτυχίας”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Αν και δε βρίσκομαι πίσω από τις κλειστές πόρτες αυτής της τόσο πολυεπίπεδης και προσωπικής αλλά και δημόσιας κουβέντας, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να μοιραστώ από την καρδιά μου όσα έχω ακούσει, διαβάσει και δει στα μέσα. Αυτή η καταδίκη και απόγνωση για αυτή την έκκληση για ελευθερία με οδηγεί στο να πιστέψω πως αυτό το άτομο που γνώριζα κάποτε, ζει χωρίς οίκτο και αξιοπρέπεια από αυτούς που την έχουν σε έλεγχο.

Για μια γυναίκα που έχει δουλέψει σε συνθήκες και πίεση αδιανόητες στους περισσότερους, σας διαβεβαιώ πως αξίζει όλη την ελευθερία που μπορείτε να φανταστείτε για να ζήσει την πιο ευτυχισμένη ζωή. Όλη η αγάπη μου στη Britney. Αξίζει όλη την ΑΛΗΘΙΝΗ αγάπη και υποστήριξη στον κόσμο”.

Φωτογραφίες: Instagram/xtina – britneyspears – Twitter/xtina

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ