Τoμ Κρουζ και Nικόλ Κίντμαν. Μπορεί ο γάμος τους να έληξε άδοξα με τους δύο σούπερ διάσημους αστέρες να χωρίζουν το 2011 μετά από 11 χρόνια έγγαμου βίου αλλά οι ειδήσεις που έρχονται στο φως για τον γάμο τους δεν σταματούν (ακόμη και τώρα, είκοσι χρόνια αργότερα) να μας απασχολούν.

Και μπορεί να έχουν υιοθετήσει μαζί δύο παιδιά, την 28χρονη σήμερα Μπέλλα και τον 26χρονο Κόνορ, ωστόσο σπάνια έχουμε δει τα πρόσωπα τους ή έχουμε μάθει για αυτά λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή. Την ανατροπή έκανε, ωστόσο η κόρη του ζευγαριού που ανέβασε selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media στις 7 Ιoυλίου κατα τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Γερμανίας-Δανίας που έγινε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ιζαμπέλα Κρουζ Κίντμαν (όπως είναι ολόκληρο το όνομά της) έβγαλε φωτογραφία φορώντας ένα απλό T-shirt, αποτυπώνοντας στο πρόσωπό της όλη την αγωνία της λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. «Αυτό ειναι το πρόσωπό μου τα τελευταία λεπτά του αγώνα» έγραψε η ίδια στο στόρι που ανέβασε προσθέτοντας μάλιστα ένα ιμότζι με τη βρετανική σημαία δείχνοντας έτσι ποιά ομάδα υποστηρίζει…

Ευτυχώς για εκείνη και τους φιλάθλους της Αγγλίας το ματς έληξε 2-1 με τη Δανία να μην αγγίζει το πονειρι του κυπέλλου. Έτσι η Μπέλα την Κυριακή 11 Ιoυλίου θα περάσει ξανά στιγμές γεμάτες αγωνία και ένταση.

https://www.instagram.com/p/CFVRw6kA-iS/?utm_source=ig_web_copy_link

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ