Στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε η Κοραλία Καράντη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ομορφιά και στον τίτλο της «όμορφης» που την ακολουθεί, αλλά και στους γάμους της.

Με τον Γιώργο Λιάνη παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2003 υπό άκρα μυστικότητα και δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Αξίζει να αναφέρουμε πως πάντα κρατούσαν χαμηλούς τόνους και, μάλιστα, ο γάμος τους τελέστηκε στις 11:00 τη νύχτα για να μην τους δει κανείς! Χώρισαν το 2013.

Η Αθηναΐς Νέγκα μάλιστα τη ρώτησε ευθέως για τα τρία της διαζύγια. «Οι άνθρωποι μάλλον, υποθέτω πως στην πραγματικότητα δεν είναι για να είναι πολλά χρόνια μαζί. Οι πολύ μεγάλοι έρωτες κρατάνε 4 με 5 χρόνια. Μετά χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά, πρέπει κάποιος από τους δυο να κάνει υπομονή γιατί ο ένας είναι πιο άτακτος και περιπετειώδης. Από την άλλη, είναι πολύ συγκινητικά τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί. Που έχουν ένα είδος έρωτα μεταξύ τους. Είναι τύχη αλλά και ένα; είδους ένστικτού μια εξυπνάδα να επιλέγουν τον άνθρωπο που θα τους κάνει ευτυχισμένους, θα τους φέρει σε μια προσωπική ολοκλήρωση. Φαντάζομαι Είναι πάρα πολύ υποθετικό γιατί δεν τι έχω ζήσει. Στις ερωτικές μου σχέσεις πάντα διάλεξα ασύμβατους ανθρώπους, Είναι πιο συναρπαστικό» είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Κοραλία Καράντη: Με total black look και εντυπωσιακά σκουλαρίκια σε εγκαίνια έκθεσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ