Για τη ζωή της, την αλλαγή στην εμφάνισή της, τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και την επιθυμία της να κάνει οικογένεια και παιδιά μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Σόνια Καζόνι και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφόρησε με “Τα Νέα Σαββατοκύριακο”.

Η συνέντευξη της παρουσιάστριας, που την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει ανανεωμένη στην τηλεόραση, συνοδεύεται από μία εντυπωσιακή και άκρως καλοκαιρινή φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο OASIS.

Φορώντας μαγιό, η οικοδέσποινα του “Κάτι Ψήνεται” στον ΣΚΑΪ πόζαρε στον φακό του Κώστα Αυγούλη, υπό την επιμέλεια του Χάρη Γκοτζαμανίδη και του Ηλία Μιχαλόλια.

Το okmag.gr ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικά backstage πλάνα από την φωτογράφιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, στο τέλος της οποίας είχαμε κι ένα quick chat μαζί της.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, είπε χαρακτηριστικά: “Λόγω της πανδημίας, όλες οι σχέσεις δοκιμάστηκαν και όλοι περάσαμε περισσότερο χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτό μου έδωσε την δυνατότητα να έρθω πιο κοντά με τον σύντροφό μου, να περάσουμε πολύ χρόνο μαζί και να δούμε ότι ταιριάζουμε. Από εκεί και πέρα, έχουμε κι εγώ κι εκείνος από μία όμορφη οικογένεια. Αν θα δημιουργήσουμε τη δική μας θα το δείξει ο χρόνος. Όλα αυτά είναι τυχερά!“.

Αναφορικά με το “Κάτι Ψήνεται” που θα παρουσιάσει, σχολίασε: “Είναι γνωστό πλέον ότι αγαπώ πάρα πολύ το φαγητό και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιτέλους θα έρθω πιο κοντά μ’ αυτό. Θέλω να δω μέχρι που φτάνει η φαντασία του ανθρώπου στη μαγειρική, γιατί νομίζω ότι χρειάζεται πολύ φαντασία…“.

Όσο για τα κιλά που έχασε και το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες, επεσήμανε: “Το σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας και να αγαπάτε και τα ελαττώματά του. Αλλά να ακούμε και τις ανάγκες του. Εγώ είχα τη δυνατότητα να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου και το σώμα μου, να με μάθω λίγο καλύτερα. Δεν στερήθηκα και δεν στερούμε τίποτα. Δεν πιστεύω στις ακρότητες γιατί δεν έχουν κάποιο μόνιμο αποτέλεσμα. Πολλά κορίτσια, αλλά και αγόρια, μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτούν τι δίαιτα ακολουθώ. Εγώ αποφεύγω να απαντώ, γιατί κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και έχει τι δικές του συνήθειες και ανάγκες. Εγώ έχω εντάξει στο διαιτολόγιό μου πράγματα που αγαπώ και δεν μπορώ να αποχωριστώ σε καθημερινή βάση. Αυτό με κάνει χαρούμενη…“.

Δείτε παρακάτω αδημοσίευτες λήψεις από την φωτογράφιση της παρουσιάστριας:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ