Η Κίρστεν Ντανστ και ο Τζέσι Πλίμονς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Στις 8 Ιουλίου, ένας εκπρόσωπος της Ντανστ επιβεβαίωσε την είδηση στο Page Six, λέγοντας.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι παντρεύτηκαν. Δεν θα δοθούν άλλες λεπτομέρειες» είπε. Μια πηγή δήλωσε στο πρακτορείο ότι ο γάμος πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 4 Ιουλίου στο GoldenEye Resort στο Ocho Rios της Τζαμάικα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο πλατό της σειράς Fargο το 2015, παίζοντας ένα παντρεμένο ζευγάρι. Άρχισαν να βγαίνουν το 2016 και αρραβωνιάστηκαν ένα χρόνο αργότερα. Το πρώτο τους παιδί, ο Έννις Χάουαρντ Πλίμονς, γεννήθηκε το 2018 και το δεύτερο παιδί τους, ο Tζέιμς Ρόμπερτ Πλίμονς, γεννήθηκε το 2021.

Το ζευγάρι πρωταγωνίστησε επίσης μαζί στην ταινία The Power of the Dog, που κυκλοφόρησε στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2021.

«Αποκαλούμε ο ένας τον άλλον σύζυγο. Αλλά πρέπει να παντρευτούμε σε αυτό το σημείο. Είναι γελοίο. Απλά δεν έχουμε προγραμματίσει γάμο», δήλωσε η Κίρστεν Ντανστ στους Los Angeles Times τον Φεβρουάριο. «Υπήρξε το Covid, μετά αποκτήσαμε άλλο ένα παιδί. Δεν ήθελα να είμαι έγκυος, να παντρευτώ, να κάνω ένα πάρτι και να μη μπορώ να διασκεδάσω με όλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ