Σε προσωπικές ερωτήσεις που τις έθεσαν οι followers της απαντά η Κάτια Ζυγούλη στο νέο της βίντεο στο Youtube. Το μοντέλο παραδέχεται ότι υπάρχουν στιγμές που είναι αυστηρή με τον εαυτό της, αλλά και τον τρόπο που έχει βρει να το ισορροπεί.

«Σε αυτό εδώ το σώμα δεν ζω μόνη μου. Ζω μαζί με άλλους. Μία εκ των οποίων τη λέω δικαστίνα. Είναι μια φωνούλα που συνεχώς μου κουνάει το δάχτυλο και μου λέει «γιατί το είπες αυτό;», «πώς είσαι έτσι;». Την έχω ονοματίσει και της έχω δώσει τη μορφή ενός καρτούν. Όταν την «ακούω» να μου «μιλάει» της λέω «Σσσσς εσύ». Πείτε με τρελή, αλλά λειτουργεί», λέει.

Παράλληλα, η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε το αγαπημένο της νησί, αλλά και ποιος θα είναι ο φετινός της προορισμός. «Αγαπημένα μου νησία είναι σίγουρα η Σκιάθος, η Σχοινούσα και πέρυσι ερωτεύτηκα την Κίμωλο. Πεθαίνω για την Κίμωλο. Εκεί θα πάω φέτος».

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει το μοντέλο ήταν «αν θα συμπαθούσε την Κάτια Ζυγούλη αν ήταν κάποια άλλη και τη γνώριζε». «Αν τη γνώριζα σε μια άλλη περίοδο της ζωής μου δεν ξέρω αν θα τη συμπαθούσα. Η αλήθεια είναι ότι τους ανθρώπους που συναντάμε βλέπουμε τα δικά μας ελαττώματα και τα δικά μας χαρίσματα. Οπότε αν συναντούσα την κυρία Ζυγούλη θα έβλεπα την ανάγκη της να είναι αποδεκτή, την ανασφάλειά της, το χιούμορ της, που μπορεί να μην το ξέρετε γιατί πολλές φορές φοράω αυτή τη μάσκα της ανασφάλειας, η ευαλωτότητά μου ξεχύνεται, γιατί δεν ξέρω τι περιμένει ο κόσμος από εμένα. Αλλά είναι αυτή η φάση της ζωής μου που αποφάσισα να εστιάσω στο τι θέλω εγώ από την Κάτια. Πολύ πιθανόν να τη συμπαθούσα και να γινόταν φίλη μου. Μπορεί και να τη λάτρευα. Αυτό προσπαθώ να κάνω και τώρα», εκμυστηρεύτηκε το μοντέλο.

Ανάμεσα σε όσα τη ρώτησαν οι followers της εκτός από το πως διαχειρίζεται τη ζήλια που μπορεί να εκφράσουν τα παιδιά της το ένα για το άλλο ήταν και ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι από τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά. «Το αγαπημένο μου τραγούδι, ήταν είναι και θα είναι το «Ό,τι κράτησα», αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ