Αποφασισμένη να βγάλει τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή της είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» με ένα εκτενές κείμενο που μοιράστηκε στα Stories της στο Instagram αναφέρεται σε αυτούς που ξεγελούν με το «ψεύτικο χαμόγελο.

«Και ξαφνικά νιώθεις να σε τυλίγει ένα μαύρο πέπλο κατάθλιψης και δυσφορίας ανεξήγητης… Πνίγεσαι και κανενός τα χέρια δε σου σφίγγουν το λαιμό! Στεναχωριέσαι και επελπίζεσαι χωρίς να συμβαίνει εκείνη τη στιγμή το πιο τραγικό πράγμα στη ζωή σου… Τοξικοί άνθρωποι… που ρουφούν με μανία τη θετική σου ενέργεια και σου εκπέμπουν τη δική τους την τοξική. Παίρνουν από σένα το χαμόγελο, καθετί καλό και λαμπερό που έχει και σου στέλνουν μιζέρια, κακομοιριά και άρνηση… Δεν προλαβαίνεις να αμυνθείς«, γράφει η Κατερίνα Καινούργιου για τους τοξικούς ανθρώπους.

«Η επιρροή τους δυνατή και η αντίστασή σου μηδενική. Σε καταδυναστεύουν ψυχολογικά και συναισθηματικά και του προκαλούν έντονο στρες… τα τοξικά άτομα δεν ικανοποιούνται με τίποτα… Σου επιβάλουν την αρνητικότητά τους και την απαισιοδοξία τους! Οι απόψεις τους τους κάνουν να βλέπουν πάντα το ποτήρι μισοάδειο και προκαλούν φόβο και ανησυχία ακόμη και στις πιο απλές καταστάσεις… Απόφυγε τους τοξικούς ανθρώπους… Απομακρύνσου όσο πιο γρήγορα μπορείς! Μην τους κάνεις τη χάρη να παίρνουν τον ήλιο σου….», συμπληρώνει στο «mood of the day» της.

Και καταλήγει: «Γύρισέ τους την πλάτη και τα τοξικά τους βέλη θα επιστρέψουν πίσω… Μην ξεγελιέσαι από το ψεύτικο χαμογελό τους η και το κλάμα τους πολλές φορές… Βγάλε τους τοξικούς ανθρώπους απο τη ζωή σου! ξεκίνα να προσπαθείς…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ