Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει τον νεογέννητο γιο της με αποτέλεσμα να μην έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κοιμηθεί συνεχόμενα μερικές ώρες καθώς ο μικρός πεινάει.

«Δεν με αφήνει ο μπέμπης να τον κατεβάσω από την αγκαλιά μου, κλαίει ασταμάτητα. Θέλει μόνο αγκαλιά και βυζάκια», έγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα στα stories του Instagram.

Κρατώντας αγκαλιά τον μικρό και απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους λέει: «Δεν ξύπνησα τώρα. Είμαι όλη μέρα με τον μπέμπη. Δεν έχω προλάβει ούτε να χτενιστώ, ούτε να πλύνω τα δόντια. Βλέπουμε “Dubai Bling” γιατί, κάπως πρέπει να περνάμε τον χρόνο μας στο σπίτι.

Ο μικρός εύχεται να είχα πέντε βυζάκια για να τα αρμέγει και τα πέντε, γιατί τα δυο δεν του φτάνουν του κυρίου. Όλη μέρα και όλη νύχτα, Χριστέ μου».

Πριν από δυο ημέρες η γνωστή influencer και επιχειρηματίας είχε κάνει μια παρόμοια ανάρτηση εξομολογούμενη: «Καλημέρα. Νομίζω η μαμά είναι νεκρή σήμερα. Δεν ξέρω. Μπορώ να ζητήσω 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου παρακαλώ; Θα μπορούσα καλέ μου κύριε παρακαλώ; Η απάντηση ήταν όχι. Δεν ξέρω αν το ακούσατε», είπε δείχνοντας στην κούνια τον γιο της.

Αμέσως μετά η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο αποκαλύπτοντας το μήνυμα που της στέλνουν οι μαμάδες με την εμπειρία τους. «Μου στέλνετε εν τω μεταξύ οι μανούλες, για να με παρηγορήσετε μάλλον “το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο, μην αγχώνεσαι και μετά όλα καλά”.

Τι εννοείτε; Αν εγώ περάσω άλλους 2 plus μήνες έτσι θα χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο. Ξεχάστε με εμένα να ξέρετε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ