Αντίστροφα για τον ερχομό της κόρης της μετράει η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια έχει μπει στον μήνα της και ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της την κόρη της. «Να πείτε και με έναν πόνο, αν και δεν θα είναι ένας, λένε. Μπήκαμε στο μήνα μας και μετράμε αντίστροφα», δήλωσε η παρουσιάστρια. Ο καρπός του έρωτά της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά έρχεται σύντομα και επιθυμία της παρουσιάστριας είναι το μωρό να μοιάσει σε εκείνον γιατί όπως λέει «είναι κούκλος».

«Αν με ρωτούσες για εξωτερική εμφάνιση θα σου έλεγα να τα πάρει όλα το μωρό από εκείνον. Ο σύντροφός μου είναι κούκλος. Να πάρει την αγάπη που έχει, τον καλό χαρακτήρα, τη μόνιμη δραστηριότητα και κίνηση, να στύβει και την πέτρα», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου σε on camera δηλώσεις της.

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε ποιο είναι το χαρακτηριστικό της που δεν θα ήθελε να πάρει η κόρη της. «Αυτό που θα ήθελα να μην πάρει τόσο έντονα από εμένα είναι αυτή η ευαισθησία που βάζεις και λίγο παραπάνω τους άλλους και όχι εσένα», είπε.

Όσο για το πώς αποκάλυψε στον σύντροφό της πως θα αποκτήσουν παιδί, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε ότι ο τρόπος ήταν πολύ απλός χωρίς φιοριτούρες.

«Είμαστε ανοιχτά βιβλία και οι δύο. Ο ένας απέναντι στον άλλο. Ήταν πολύ απλοποιημένο, είμαι πιο γήινη. Είπα πολύ απλά στον σύντροφό μου ότι “περιμένουμε μωράκι”. Η χαρά είναι τόσο μεγάλη που δεν μετράει ο τρόπος που θα γίνει, αλλά η ουσία», ανέφερε.

Παράλληλα, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε και στον επικείμενο γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. «Θα παντρευτούμε πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Κάποια στιγμή θέλουμε να γίνει και αυτό. Αλλά στη φάση αυτή θα είναι πολιτικός», ξεκαθάρισε.

Επιπλέον, αναφορικά με την τηλεοπτική της επιστροφή, η ίδια δεν την τοποθέτησε προς το παρόν χρονικά. «Δεν ξέρω αν πρέπει χρονικά να τοποθετήσω το πότε θα είναι ιδανικό και σωστό να γίνει η επιστροφή μου. Σίγουρα όμως είναι κάτι που θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά. Τώρα αν θα είναι Σεπτέμβριος ή κάποιος άλλος μήνας δεν το ξέρω», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ