Μια πολύ φωτεινή και εντυπωσιακή κουζίνα έχει ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ. Στον χώρο κυριαρχούν οι inox τόνοι σε ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα, ενώ στο κέντρο του δωματίου κυριαρχεί ένας μοντέρνος πάγκος.

Mάλιστα σε πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε η Βικτόρια φαίνεται ξεκάθαρα το βιομηχανικό design της κουζίνας αλλά και η εργονομική θέση των συσκευών. Εδώ τα πάντα είναι σωστά τοποθετημένα και πολύ καλά οργανωμένα.

Στις φωτογραφίες, μάλιστα η Βικτόρια Μπέκαμ δείχνει να απολαμβάνει τα cocktails της με την κολλητή της Εύα Λονγκόρια στον πάγκο της κουζίνας. Με ρόμπες και κοκαλάκια στα μαλλιά οι δυο σταρ περνούν μια βραδιά για κορίτσια.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας ανέβασε και ένα στιγμιότυπο στο Ιnstagram με τον Ντέιβιντ να τραγουδά Μαράια Κάρεϊ. Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια τράβηξε βίντεο τον σύζυγό της, την ώρα που τραγουδούσε ένα από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια, το All I Want for Christmas is You.

Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου καθόταν στο τραπέζι της κουζίνας και παρακολουθούσε ένα βίντεο στο κινητό του με το δημοφιλές τραγούδι. Παράλληλα με σιγανή φωνή προσπαθούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό, τραγουδώντας μερικούς στίχους. «Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μας δίνει τον καλύτερό του εαυτό τραγουδώντας Μαράια Κάρεϊ» έγραψε η Βικτόρια στο post.

Να σημειώσουμε πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι φανατικός λάτρης της μαγειρικής. Ο ίδιος μαζί με τα παιδιά του αλλά και τη μικρή του κόρη Χάρπερ Σέβεν ετοιμάζουν πολλές συνταγές στον πάγκο. Ο ίδιος άλλωστε θέλει να πειραματίζεται με τις γεύσεις για αυτό και δεν σταματά να δημιουργεί όλο και κάτι νέο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ