Η Αθηνά «New York» αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του The Bachelor, καθώς ο Αλέξης Παππάς, την επέλεξε για εκλεκτή της καρδιάς του. Παρ’ όλα αυτά η Aθηνά «New York» εδώ και λίγο καιρό έχει φύγει από την Ελλάδα. Όπως η ίδια αποκάλυψε στα insta stories της γύρισε πίσω στη Νέα Υόρκη καθώς έχει λήξει η βίζα της και αναγκάστηκε να φύγει.

Στα βίντεο που πόσταρε την είδαμε με τις βαλίτσες να μπαίνει στο αεροδρόμιο αλλά και να εξηγεί στους followers της πόσο θα της λείψει η Ελλάδα. Προσπάθησε να παραμείνει βάζοντας του δικηγόρους της να βοηθήσουν αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Τα Χριστούγεννα μάλιστα το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα live στο Instagram ώστε να δώσουν τις ευχές τους ο ένας στον άλλο αλλά και στον κόσμο που τους έβλεπε, με τον Αλέξη Παππά να περιμένει νεότερα για την επιστροφή της συντρόφου του. 

Ο Αλέξης Παππάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagtam μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor και αδελφικό του φίλο, Τριαντάφυλλο. Η Αθηνά «New York» βλέποντας τον θεώρησε πως είναι αδερφός του αγαπημένου της, με τους θαυμαστές του Αλέξη Παππά να την διορθώνουν.

Η Αθηνά «New York» βλέποντας τον Τριαντάφυλλο δίπλα στον Αλέξη Παππά, θεώρησε πως είναι ο αδερφός του, κάτι το οποίο και έσπευσαν να διορθώσουν κάτω από τα σχόλια οι followers.

Συγκεκριμένα η νικήτρια του Τhe Bachelor, Αθηνά «New York» έγραψε: «I love how much love you have for your family! Send them my love», που σημαίνει: «Λατρεύω την αγάπη που έχεις για την οικογένειά σου! Στείλε τους την αγάπη μου». Ενώ μια από τους followers του Αλέξη Παππά της απάντησε ευγενικά: «αααχ καλή μου νόμιζες πως είναι αδερφός του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ