Η Λένα Δροσάκη μοιράστηκε στην εκπομπή The 2night Show την ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής της από την Πάτρα και τις σπουδές ηλεκτρολογίας, στην υποκριτική και τα «φώτα» της δημοσιότητας. Θυμήθηκε τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την προσπάθειά τους να κρατήσουν κρυφή της σχέση τους και τον ερχομό του παιδιού. Επίσης, περιέγραψε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη και μίλησε για τον Πάνο Νάτση με τον οποίο γνωρίζονταν χρόνια.

Τέλος, η Λένα Δροσάκη, η οποία μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν οι πρώτες τρεις γενναίες γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στο ΣΕΗ για «πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους», αναφέρθηκε με φόρτιση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στην οποία έχει καταθέσει εναντίον του.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για την δίκη, είναι σε εξέλιξη και δεν επιτρέπεται. Αυτή η ενέργεια που έγινε έχει έναν και μοναδικό σκοπό, να σπάσει αυτό το κοινωνικό απόστημα που ο κακοποιημένος άνθρωπος κουβαλάει όλη αυτή την ενοχή ότι φταίει, ότι είναι υπεύθυνος. Ότι επίσης όποιος έχει εξουσία τη χρησιμοποιεί σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Γιατί αυτά τα κορίτσια κουβαλάνε στην πλάτη τους χιλιάδες σιωπές, στόματα που δεν άνοιξαν» τόνισε η ηθοποιός που δεν μπόρεσε να κρύψει τη φόρτισή της.

Η αλλαγή έρχεται από την προσωπική μας δουλειά. Κάνουμε πράγματα για μια καλύτερη ζωή. Το να πηγαίνουμε στη δουλειά μας είναι η μισή μας ζωή. Αν είσαι εκεί δυστυχισμένος, πού είσαι ευτυχισμένος; πουθενά. Οπότε πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν. Δεν το λέω εύκολα, γιατί και εγώ έκανα κάτι που δεν μου ήταν εύκολο. Αλλά δεν μπορούμε συνέχεια να μοιρολατρούμε, πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ