Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τη σχέση με τους γονείς του και έκανε μια εξομολόγηση για τη μητέρα και την προσπάθειά του να την κάνει περήφανη.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου και ανέφερε συγκεκριμένα: «Οι γονείς μου νομίζω χαίρονται πολύ για την πορεία μου. Νομίζω ότι με αγαπάνε πολύ και είναι χαρούμενοι και περήφανοι. Ήταν και ο στόχος μου. Η μαμά μου το θυμάται ακόμα, ότι κάποια στιγμή της είχα πει ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα. Είχα κοπεί στις πρώτες απολυτήριες εξετάσεις από τη δραματική και ήταν προβληματισμένη, τότε της είχα πει να μη στεναχωριέται, ότι ξέρω τι σκέφτεται και ότι κάποια μέρα θα καταφέρω να την κάνω περήφανη».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέφερε: «Αυτό το ζηλεύω και αν θέλεις κιόλας αυτή την ηρεμία και την πληρότητα που έχουν είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι κάτι που θα ήθελα να έχω και εγώ. Δεν ζηλεύω δουλειές, επιτυχίες, δεν ζηλέυω στόχους επαγγελματικούς ή γεμάτα θέατρα – χαίρομαι ειδικά αν είναι κάποιος φίλος μου που το απολαμβάνει αυτό το πράγμα – ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω τους αγαπημένους ανθρώπους.

Τους ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν γεράσει μαζί και που έχουν φτιάξει μια όμορφη ζωή. Έχω φτιάξει μια όμορφη ζωή μόνος μου, οπότε χαίρομαι γι΄αυτό. Αλλά, το να φτιάξεις μια όμορφη ζωή μαζί με έναν άλλο άνθρωπο, αχ είναι τόσο ωραίο, και δεν θα έπρεπε να το στερούμε σε κανέναν και αυτός είναι ένας λόγος που αγωνίστηκα γι’ αυτό που αγωνίστηκα. Δεν πρέπει να το στερηθεί κανένας άνθρωπος αυτό το δικαίωμα».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκαλύπτει τον λόγο που έκανε come out το 2020

«Λύγισε» ο Γιώργος Καπουτζίδης: Το τηλεφώνημα στη μητέρα του πριν βρεθεί στη Βουλή

Γιώργος Καπουτζίδης: «Γιατί καλέσατε έναν άνθρωπο που δεν είναι ερωτευμένος σήμερα;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ