Μια τρυφερή εξομολόγηση έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον ηθοποιό Αντώνη Αντωνίου με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική. Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξομολογήθηκε πως για εκείνον ο Αντώνης Αντωνίου υπήρξε μια πατρική φιγούρα αν και στην αρχή θεωρούσε ότι θα γνώριζε έναν άνθρωπο σκληρό.

«Έχουμε συνδεθεί παλαιότερα με μια συνεργασία που είχαμε κάνει στις αρχές του ’90. Είχαμε κάνει τότε μια σχέση οικογένειας. Για τον Αντώνη περίμενα να είναι ένας σκληρός άνθρωπος αλλά συνάντησα έναν άνθρωπο τόσο τρυφερό. Είδα στον Αντώνη τον μπαμπά μου, χωρίς να έχει την ηλικία του πατέρα μου, με είχε σαν παιδάκι του. Είχαμε πάει μια περιοδεία, είχαμε κάνει ταξίδι μέχρι την Αλεξανδρούπολη, είχαμε πάει μαζί στη Σαμοθράκη, είχαμε πάει μαζί σε στρατόπεδο και παίξαμε στην Αλεξανδρούπολη. Τον είχα όμως για σκληρό γιατί, ναι μεν είχε κάνει την “Παραγγελιά”, αλλά είχε κάνει και μια μεγάλη θεατρική επιτυχία με τον “Φονιά” του Μήτσου Ευθυμιάδη» πρόσθεσε ακόμα ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Αντωνίου συμπλήρωσε: «Είχαμε σκοτώσει και καμιά εικοσαριά με τον Πάνο Κοκκινόπουλο στον “Κόκκινο Κύκλο”. Πολλοί φόνοι. Όλα μαζί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ