Μια εκ βαθέων συζήτηση είχε η Ζέτα Μακρυπούλια με τη Μαρία Σολωμού. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή «Μαρία τη Νύχτα». Μάλιστα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο άγχος που έχει αποκτήσει με τις συνεντεύξεις.

«Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις, κάποτε το είχα. Η συνέντευξη που έδωσα στον Νίκο Χατζηνικολάου κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα, δεν θες να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν και το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη και μόλις τελείωσε άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού. Έπαθα μετά κάτι στο δόντι και με τράβηξε δύο μήνες, που δεν το θεωρώ τυχαίο. Προήλθε από την κρίση πανικού. Σε αυτά τα ψυχοσωματικά πιστεύω. Και έχω καταλάβει και το νιώθω ότι είναι υπερβολικό, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, ας μην αναλύσουμε το τι και πώς. Έχω εκτεθεί πολλές φορές, έχω πει διάφορα πράγματα. Έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ, έχω λίγο κουραστεί. Το θεωρώ κατόρθωμα το να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις. Έχω δουλέψει με τον εαυτό μου, έχω κάνει ψυχανάλυση 9 χρόνια…».

«Περίμενα να χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας αλλά δεν χτύπησε. Τώρα με όλα αυτά που γίνονται ήταν για καλό. Με όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα, θα τρελαινόμουν» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια σε άλλο σημείο. .

Διαβάστε επίσης: Ζέτα Μακρυπούλια: Με ποιους βρέθηκε στο live της Νατάσσας Μποφίλιου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ