Το καλοκαίρι του 2020 η Ελπίδα έχασε τον σύζυγό της, τον αρχιτέκτονα Στάθη Κατσαντώνη. Μια σχέση ζωής που κράτησε 45 χρόνια. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί την απώλειά του και έναν μήνα μετά έπαθε έμφραγμα.

«Δεν ήταν εύκολη η διαχείριση αυτού του πράγματος, ήταν σαν να μην υπάρχω ξαφνικά. Γιατί έγινε ξαφνικά, πέθανε στα χέρια μου. Τέλοσπαντων, όμως, μην λέμε τόσο δυσάρεστα πράγματα τώρα και χαλάμε την διάθεση του κόσμου. Αγαπιόμασταν πάρα πολύ και δεν χωρίσαμε ποτέ. Πριν παντρευτούμε, μόνο, κάναμε κάποια που πηγαινω – ερχόμασταν.

Όταν έφυγε, δεν υπήρχα. Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί. Ήμουν τόσο λυπημένη, τόσο στεναχωρημένη, ουσιαστικά όμως μέσα ο οργανισμός μου, που δεν ήθελα τίποτα. Τίποτα δεν μου άρεσε. Παρότι είχα τα παιδιά μου και δυο τρεις καλούς μου φίλους, που μου συμπαραστάθηκαν, είχε χάσει το νόημα η ζωή. Είχα χάσει το ενδιαφέρον μου», περιέγραψε η Ελπίδα για την απώλεια του συζύγου της.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δικό της πρόβλημα υγείας. «Σε έναν μήνα από την ώρα που πέθανε ο άντρας μου είχα πρόβλημα με την καρδιά μου. Έπαθα οξύ έμφραγμα. Είχα παχύνει κιόλας, είχα αφήσει τον εαυτό μου. Ήταν λίγο περίεργα χρόνια. Δεν είχα ούτε πίεση ούτε τίποτα από όλα αυτά, μόνο την στεναχώρια και ξαφνικά γέμισα από πράγματα κόντρα. Τώρα είναι όλα καλά δόξα τω Θεώ και είμαι πολύ χαρούμενη με το εγγονάκι μου», εκμυστηρεύτηκε η τραγουδίστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ