Με εξομολογητική διάθεση η Ελένη Μενεγάκη έδωσε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη εδώ και 7 χρόνια στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση. «Έχει τύχει να κλαίω πριν από την εκπομπή, να βάλω κολλύριο και να μπω στην εκπομπή και να προσπαθώ να συντονιστώ. Γι’ αυτό χρειάζονται οι καλοί συνεργάτες», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Και συνέχισε: «Οι συνεργάτες δεν είναι μόνο συνεργάτες, αν είστε κάθε μέρα μαζί είναι αδύνατον να μην γίνετε φίλοι. Όλα τα χρόνια στην τηλεόραση ακουμπούσα ψυχολογικά πάνω στους συνεργάτες μου. Όλα μας έχουν συμβεί (προδοσία και αχαριστία), γιατί να μένω σε αυτό; Δεν θέλω να με μαυρίζω»

Η Ελένη Μεναγάκη αναφέρθηκε όμως και στην προσωπική της ζωή και στο γεγονός ότι αποφάσισε να κάνει παιδί σε ηλίκία 44 ετών. «Θέλαμε πολύ ένα παιδί, εγώ περισσότερο από τον σύντροφό μου», είπε.

«Ο τρόπος που με σχολίασε μια μερίδα ανθρώπων σε φάσεις που πήρα αποφάσεις για μένα, για την προσωπική μου ζωή, την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, με έχει στεναχωρήσει και με έχει προβληματίσει αν δεν υπάρχουν άλλα θέματα να ασχοληθεί κανείς από τη δική μου προσωπική ζωή; Μήπως ο τρόπος μου είναι πιο προκλητικός από άλλων ανθρώπων;»

Τέλος, απάντησε για τον «ιδιαίτερο» τρόπο που γελάει αλλά και στο ότι δε σχολιάζει ποτέ άλλες εκπομπές. «Σπρώχνω όταν γελάω γιατί ευχαριστιέμαι το γέλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ