Ένα όμορφο ταξίδι τριών ετών στις «Άγριες Μέλισσες» θα ολοκληρωθεί σιγά σιγά και για την Ελένη Καρακάση. Παράλληλα, αυτή την περίοδο η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον μονόλογο «Είμαι χάλια», ενώ κάνει πρόβες για την παράσταση «Εκεί που μαύρισε η πέτρα φύτρωσαν μενεξέδες». Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα η ίδια μίλησε για την απόφασή της να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες» παρά το γεγονός ότι αμειβόταν με λίγα χρήματα.

Τα επαγγελματικά της

«Είναι η τρίτη χρονιά στις Άγριες Μέλισσες και φέτος τελειώνει αυτό το όμορφο ταξίδι. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι στις Άγριες Μέλισσες και γι’ αυτό δέχτηκα να αμείβομαι με λίγα χρήματα. Τη δεύτερη και την τρίτη χρονιά πήρα καλύτερα χρήματα. Μου ζητούσαν στο δρόμο να τους δώσω μαντζούνια, λόγω του ρόλου μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Καρακάση.

Η ίδια στην πορεία της λέει ότι ήταν πολύ τυχερή και δεν έχει μείνει χωρίς δουλειά, αφού είχε πάντα τη διέξοδο του τραγουδιού. «Δεν είπα ποτέ πως θέλω να τα παρατήσω. Δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά. Όταν δεν είχα το θέατρο, είχα το τραγούδι και μετά ήρθε και η τηλεόραση», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η προσωπική της ζωή

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε δουλειά. Μόλις είχα φύγει από το Εθνικό. Μου λέει ένας φίλος για ένα συγκρότημα και πήγα να με ακούσουν. Γνωριστήκαμε, γίναμε φίλοι και μετά μας προέκυψε και το αίσθημα. Είναι ο καλύτερος μου φίλος, είμαστε μαζί 20 χρόνια, έχουμε περάσει και κρίση. Ό,τι και να γίνει σέβεται ο ένας τον άλλο τόσο πολύ και τον θαυμάζει και αυτό μας κράτησε».

Οι διατροφικές διαταραχές

Επιπλέον, η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τις διατροφικές διαταραχές. «Ήμουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, σταμάτησα να τρώω. Έτρωγα μία ντομάτα και ένα αγγούρι, με έβλεπα στον καθρέφτη και με έβλεπα 100 κιλά. Έβλεπα την εικόνα που είχα παλιά. Έχω κάνει ό,τι κακό υπάρχει σε διατροφή, σε χάπια, σε μηχανήματα, το έχω δοκιμάσει. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί δεν μπορώ να προκαλέσω στον εαυτό μου εμετό. Κι αυτό το είχα προσπαθήσει. Αυτό με έσωσε από χειρότερα πράγματα. Έπεσαν όλες μου οι βιταμίνες, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου. Μετά μπήκα στη φάση να φτιάξω τα πράγματα και τα έφτιαξα. Κουνήθηκε το μυαλό μου και ισορρόπησα. Τώρα είμαι στην κλιμακτήριο και προσέχω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ