Στην εκπομπή Νight Out ήταν καλεσμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος μίλησε για την προσωπική της ζωή για τον χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και τον νέο της σύντροφο, Γρηγόρη Μόργκαν.

Η συνεργάτιδα του Κώστα Τσουρού εξήγησε: «Στην αρχή ήμουν πολύ σκληρή και οι δηλώσεις που μπορεί να έκανα ή πράγματα που έλεγα σε συνεντεύξεις. Ίσως να προστατέψω αυτό που είχα. Πλέον έχω τελείως αλλάξει, έχω μαλακώσει. Ίσως γιατί είμαι ήρεμη και τα έχω βρει πολύ με το μέσα μου, έχω κάνει δουλειά. Υπήρχαν καταστάσεις που ήρθα σε άβολη θέση που μου χρέωναν χωρισμούς, γάμο, εγκυμοσύνες, τρίτα πρόσωπα. Ίσως για αυτό έβγαινα λίγο “τρελή”. Περνώντας τα χρόνια ίσως καταλαβαίνεις ότι δεν έχετε τους ίδιους στόχους. Αλλά μετά είναι και πολύ ώριμο να συζητάς με τη σχέση του ότι ένα και ένα κάνουν δύο. Μπορούμε; Έχουμε τα ίδια “θέλω”; Το να κάθεσαι σε μια σχέση που δεν έχετε τα ίδια θέλω καλό είναι να τελειώνει ομαλά και να μην χαλάς τη ζαχαρένια σου. Σε κάποια φάση χαθήκαμε!».

Και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνέχισε: «Στην αρχή με τρόμαζε όλο αυτό ότι έπρεπε να “απολογηθώ” για τον χωρισμό. Αλλά μετά τα βάζεις κάτω και σκέφτεσαι ότι είναι η δική σου προσωπική ζωή. Γιατί να μαραζώνεις μέσα σου; Δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στη νέα μου σχέση. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι, είμαι πολύ υπερήφανη για την επιλογή μου. Έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη, το περιβάλλον που με περικλείει».

Διαβάστε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – «Από τα 25 μου θέλω να κάνω παιδιά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ