Ημέρα αποφοίτησης ήταν η χθεσινή (21/6) και για την Ευγενία Μανωλίδου, αφού ο γιος της, ο Περσέας ολοκλήρωσε το λύκειο και έδωσε το παρών στην τελετή αποφοίτησης που διοργανώθηκε από το σχολείο.

Ο Αθανάσιος- Περσέας, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του αποφοίτησε και έκανε περήφανους τους γονείς του, Ευγενία Μανωλίδου και Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Ευγενία Μανωλίδου μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram account της από τη στιγμή της τελετής.

«Το αγόρι μας, ο Περσέας μας, αποφοίτησε από το σχολείο… Που τον θυμάμαι νεογέννητο, να τον βγάζω με το καλαθάκι από το μαιευτήριο. Που θυμάμαι τις πρώτες ημέρες του από τον παιδικό σταθμό, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, το Λύκειο.

Ετοιμάζεται για τη νέα του ζωή, το επόμενο κεφάλαιο, την καινούργια αρχή. Δεν ανησυχώ! Είναι τόσο πολύ δυνατός, τόσο έξυπνος, τόσο ικανός, είμαι σίγουρη πως θα τα πάει περίφημα! Εύγε αγόρι μου!

Βλέπω πολλές φίλες – μαμάδες αποφοίτων εδώ, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκπληρωθούν όλα τα όνειρα, όλων των παιδιών. Εμείς μένουμε πίσω, υπερήφανες που δίνουμε καλούς ανθρώπους και άξιους στην Ελλάδα μας. Να τους χαιρόμαστε κορίτσια!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα είδαμε ανάρτηση και από τον Γιώργο Τσαλίκη, που βρέθηκε στην αποφοίτηση του δικού του γιου στο ίδιο σχολείο.

Μάλιστα είχε ανεβάσει και σχετική φωτογραφία παρέα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ