Από Δούκισσα… παραγωγός. Από την ώρα που η Mέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Χάρι, ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από τις θέσεις τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια ένιωσαν ελεύθεροι να δοκιμαστούν σε νέα πράγματα. Ως ηθοποιός η Δούκισσα του Σάσεξ απoδείχθηκε ιδιαίτερα πρόθυμη να μπει ξανά στον χώρο του θεάματος μέσα από τις συνεργασίες της με το συνδρομητικό κανάλι του Netflix αλλά και τη σύσταση μιας νέας εταιρείας παραγωγής της Archewell Productions.

https://www.instagram.com/p/CRVO3C-ln6x/?utm_source=ig_web_copy_link

Τώρα, η εταιρεία παραγωγής του βασιλικού ζεύγους, Archewell Productions, ανακοίνωσε την Τετάρτη 14 Ιουλίου, ότι η 39χρονη Δούκισσα του Σάσεξ, θα αναλάβει την παραγωγή μιας νέας σειράς κινουμένων σχεδίων για το Netflix.

Η νέα σειρά, η οποία ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη για την πλατφόρμα ροής, έχει τίτλο Pearl και ακολουθεί τις περιπέτειες ενός νεαρού κοριτσιού με έμπνευση από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες των πιο διάσημων γυναικών της ανθρωπότητας. «Όπως και πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η ηρωίδα μας Pearl είναι σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού και των δυνατοτήτων της καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής», δήλωσε ο συνιδρυτής της Archewell Productions Μπεν Μπράουνινγκ. Και συνέχισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που η Archewell Productions, σε συνεργασία με το Netflix, και αυτοί οι απίστευτοι παραγωγοί, θα σας φέρουν μαζί αυτή τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, που τιμά τις πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες σε όλη την ιστορία. Ο Ντέιβιντ Φέρνις και εγώ ήμασταν πρόθυμοι να φέρουμε στο φως αυτήν την ειδική σειρά και χαίρομαι που μπορούμε να το ανακοινώσουμε σήμερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ