Βλέποντας ξανά τις ταινίες του 2000, σίγουρα έχουμε διαφορετική οπτική τόσο για την πλοκή όσο και για την αισθητική τους. Μία από αυτές που η Έμιλι Ρατακόφσκι είδε με άλλο μάτι ήταν το “This is 40” κι αυτό γιατί δεν την άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπισαν τη Μέγκαν Φοξ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Λέσλι Μαν και ο Πολ Ραντ που υποδύονται ένα ζευγάρι που πλησιάζει τα 40 και διαχειρίζεται το πέρασμα του χρόνου με ωριμότητα- σε αντίθεση με τον ρόλο που υποδύεται η Μέγκαν Φοξ. Η Ντέζι, υπάλληλος στην εταιρία της Μαν, κατηγορείται ότι έχει κλέψει χρήματα γιατί μπορεί να αγοράζει ωραία πράγματα αλλά στην πραγματικότητα διαθέτει αρκετά γιατί είναι συνοδός πολυτελείας.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι, μιλώντας στο podcast της Έιμι Σούμερ, σχολίασε πως ο τρόπος που παρουσιάζεται η ηρωίδα της Μέγκαν Φοξ είναι άδικος αλλά δεν είναι κάτι που της κάνει εντύπωση. “Η ταινία είναι ξεκαρδιστική”, αναφέρει το μοντέλο. “Προτείνω σε όλους έχουν έναν σύζυγο και μια σύζυγο και παιδιά να το δουν αλλά η Μέγκαν Φοξ αντιμετωπίζεται πολύ άσχημα”.

https://www.instagram.com/p/COeSgailzkc/?utm_source=ig_embed

Η ταινία “δε μεγαλώνει σωστά”, συμφώνησε και η Έιμι Σούμερ που παρά την φιλική της σχέση με τον σκηνοθέτη του “This is 40”, Τζαντ Απατάου, θα “την έκαιγε ολοσχερώς”.

Ένα χρόνο πριν, η Έμιλι Ρατακόφσκι είχε αναφερθεί και στο πώς η ίδια είχε αντικειμενοποιηθεί και αντιμετωπιστεί ως ηθοποιός όταν ήταν νεότερη. Κάτι που έχει αλλάξει με τα δεδομένα του 2021. “Φυσικά και κοιτάω πίσω και το ξανασκέφτομαι -θα ήταν ωραίο αν κάποιος από εσάς το έβλεπε εκείνη την περίοδο ότι υπήρχε μια τοξική τάση προς εμένα γα χρόνια. Εκτιμώ όμως την μεταστροφή της”, είχε πει χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ