Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την Ελένη Μενεγάκη για να καλησπερίσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό. Η παρουσιάστρια μετά από ένα χρόνο θα βρεθεί ξανά μπροστά στις κάμερες και για δύο ώρες ευελπιστεί πως θα γίνει η καλύτερη παρέα του μεσημεριού. Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει οριστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου που θα γίνει και η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν για το μεγάλο κανάλι. Η παρουσιάστρια που δεν αφήνει τίποτα στη τύχη του βλέπει εκτός από τους συνεργάτες της και τα σχέδια για το νέο της τηλεοπτικό σπίτι. Φωτεινό με έντονα χρώματα σε μπλε και κόκκινες αποχρώσεις που είναι το αγαπημένο της χρώμα είναι οι οδηγίες που έχει δώσει η παρουσιάστρια για να κινηθούν οι σκηνογράφοι.

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε σε γνωστή αλυσίδα, με Ιταλικές κουζίνες για να διαπιστώσει από κοντά την φινέτσα και την λειτουργικοτητά τους.

Ενώ μια minimal μεγάλη κουζίνα τελευταίας τεχνολογίας ετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τόσο την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τον μάγειρα της εκπομπής που όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα πρόσωπο που η Ελένη αγαπά και έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν. Ο Βασίλης Καλλίδης φαίνεται πως θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα στο πλατό της ωραίας Ελένης για να της μαγειρεύει, ενώ η ίδια όπως και οι συνεργάτες της βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ακόμη μάγειρα . Αυτές τις μέρες αναμένεται να λήξει και το θέμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου που όπως έχουμε ξαναπεί θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη την επόμενη σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ