Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ετοιμάζεται να βρεθεί και πάλι στου στίβους μάχης του Survivor All Star. Όπως ανακοίνωσε η τραγουδίστρια πριν από μερικές ώρες, επιστρέφει στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, 6 περίπου χρόνια μετά την πρώτη της συμμετοχή.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και στη Μαρία Ρουμελιώτου η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί στο reality επιβίωσης αναφέροντας πως «σίγουρα δεν πάμε όλοι για τον ίδιο λόγο».

«Όσο ζόρικα περνάει κάποιος εκεί το περνούν όλοι. Δεν έφυγα γιατί δεν άντεχα. Έφυγα γιατί μου αρέσει να ευχαριστώ τους άλλους, θέλω να είναι καλά. Ένιωσα ότι με αυτή την κίνηση θα ησύχαζαν τα πράγματα στην ομάδα μου και θα έκανα πολλούς ανθρώπους χαρούμενους, εντός και εκτός παιχνιδιού. Κι αυτό είναι το μάθημα που πήρα» είχε αναφέρει συγκεκριμένα η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Αν σου γινόταν πρόταση για το Survivor All Star, θα πήγαινες;

Όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, το βλέπουμε. Οποιαδήποτε πρόταση ή κάτι καινούριο έχει να κάνει και σε τι φάση σε βρίσκει. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που δεν ξέρεις αν θα το έχεις ανάγκη ή όχι, αν θα το χρειαστείς. Σίγουρα δεν πάμε όλοι για τον ίδιο λόγο. Άλλοι πάνε για να βιώσουν την εμπειρία, άλλοι για οικονομικούς λόγους, άλλοι για προβολή και άλλοι για προσωπικούς εσωτερικούς στόχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ