Η Ειρήνη Κολιδά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor, ενώ την σεζόν που μας πέρασε την είδαμε να αγωνίζεται στη Φάρμα του ΑΝΤ1, απ’ όπου και αποχώρησε οικειοθελώς.

Η personal trainer αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές και, μάλιστα, όχι μόνη. Τους τελευταίους μήνες φαίνεται πώς έχει βρει νέο έρωτα, που την κάνει να χαμογελά και να λάμπει από ευτυχία.

Κι ενώ μέχρι πρότινος δεν είχαμε δει κοινές φωτογραφίες της Ειρήνης Κολιδά με τον νέο σύντροφό της στα social media, η ίδια αποφάσισε χθες να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικά στιγμιότυπα από τις ανέμελες στιγμές που περνούν μαζί. Ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει που βρίσκονται οι δυο τους, αλλά ούτε και κάτι παραπάνω για τον καλό της.

Και οι τρεις φωτογραφίες που ανήρτησε, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύονταν από τη λεζάντα «Το δικό μου καλοκαίρι ξεκίνησε φθινόπωρο».

Οι δυο εξ’ αυτών, ωστόσο, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, καθώς η χειρονομία με το υψωμένο μεσαίο δάχτυλο φάνηκε να ενοχλεί αρκετούς, καθώς την θεώρησαν άσεμνη και πώς δεν αρμόζει σε μία μητέρα κάτι τέτοιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ