Η Δούκισσα Νομικού έχει χτίσει την προσωπική της ευτυχία έχοντας τη δική της φιλοσοφία για τη ζωή. Συχνά μοιράζεται πολύτιμες συμβουλές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μια τέτοια είναι και το εξής: «Να σε αγαπάς και να σε φροντίζεις».

Η ίδια φαίνεται πως έχει καταλάβει την αξία του να φροντίζει τον εαυτό της και του προσφέρει απλόχερα αγάπη.

«Στιγμές…όμορφες στιγμές.. αυτό είναι το σημαντικό. Να είμαστε πλήρεις με όμορφες, οικογενειακές γεμάτες αγάπη και χαμόγελα στιγμές», είχε σημειώσει η Δούκισσα Νομικού σε προηγούμενη ανάρτησή της στο Instagram.

«Με περισσότερο ήλιο, βουτιές, γεύσεις», συμπλήρωσε. «Γιατί όταν τις μοιράζεσαι με αγαπημένα άτομα… ε, γίνονται ομορφότερες».

Τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνη φαίνεται πως έχει όμως και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης.

«Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που ήρθε στη ζωή μου ο Δημήτρης. Είναι σπάνιος άνθρωπος. Έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι γενναιόδωρος, τρυφερός, χαμογελαστός, αισιόδοξος. Εκτιμώ σε εκείνον τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Μπορώ να σου μιλάω ασταμάτητα για τα προτερήματα του Δημήτρη γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Είμαστε μαζί από το 2014 και επτά χρόνια μετά νιώθω ότι είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον παραδέχομαι» δήλωσε τον περασμένο Νοέμβριο στο περιοδικό ΟΚ!.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ