Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επισκέπτεται συχνά τη φίλη της Ιωάννα Τούνη, που πριν από 24 ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχει αποκαλύψει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι θηλάζει τον γιο της. Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου και αποφάσισε να δοκιμάσει μητρικό γάλα.

«Παιδιά είναι πολύ γλυκό. Είναι υπέροχο το γάλα της Ιωάννας. Να κατεβάσεις κι άλλο να βγάλεις και για εμένα λίγο», λέει γελώντας με την Ιωάννα Τούνη να προσθέτει: «Στο είπα ότι είναι Μισελέν το γάλα μου;».

Σχετικό βίντεο δημοσίευσε η Ιωάννα στα stories του Instagram ενώ έγραψε: «Πέρα από την πλάκα δεν ήξερα ότι το μητρικό γάλα είναι τόσο γλυκό και νόστιμο. Έχω πάθει σοκ. Τώρα καταλαβαίνω γιατί το μικρό πιράνχας κλαίει όλη μέρα και θέλει βυζάκι».

Η Ιωάννα χθες αποφάσισε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους δείχνοντας το σώμα της. Η ίδια πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη και έδειξε τη σιλουέτα της 23 μέρες μετά τον τοκετό. «Έχω να χάσω ακόμη 6 κιλά», έγραψε στην ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ