Τις τελευταίες ώρες το Instagram έχει κατακλυστεί από φωτογραφίες που απεικονίζουν τους χρήστες του στις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές για το 2021. Η Χριστίνα Μπόμπα αποχαιρετά το 2021 και μοιράζεται με τους followers τη στιγμή που κράτησε στα χέρια της τα δίδυμα κορίτσια της. Ένα στιγμιότυπο στο οποίο ήταν πλημμυρισμένη από ευτυχία.

(Instagram/chrismpo) Η στιγμή που η Χριστίνα Μπόμπα κράτησε τα δίδυμα στα χέρια της.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: «ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο». Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», είχε εξομολογηθεί στα «Μεσάνυχτα» λίγο πριν γίνει μαμά.

Ο ερχομός της Αριάνας και της Φιλίππας έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή του ζευγαριού. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνουν κάθε στιγμή τους με τα δίδυμα. «Είναι έξι μηνών τα γλυκούλια. Προφανώς και τα ταΐζει κυρίως η Χριστίνα. Μου αρέσει όποτε έχω χρόνο, να τον ξοδεύω με τα μωρά. Η Αριάνα είναι η πιο φαγανή. Βλέπει το φαγητό που πλησιάζει και τρέμει από χαρά. Είναι ήσυχα μωρά γενικότερα. Αλλά, ξυπνάνε μέσα στο βράδυ δύο φορές. Ξυπνάνε και τα δύο ταυτόχρονα. Κοιμόμαστε και οι τέσσερις μαζί» είχε πει σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» ο Σάκης Τανιμανίδης για τις μικρές.

Ενώ, στην ίδια είχε προσθέσει: «Όταν φεύγω από εκεί που είμαι και γυρνάω προς το σπίτι, τότε σκέφτομαι ότι πλησιάζω για να τα δω. Έχω ενθουσιασμό και δεν το περίμενα. Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευτεί μία φορά τη γυναίκα μου Χριστίνα, μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου και μία τη Χριστίνα ως μαμά των παιδιών μου».

Να θυμίσουμε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είχε αναφέρει για τη Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμα, όταν βγήκαν από το μαιευτήριο: «Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρίσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου. Κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ