Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Χαρά Παππά μέσα από τα social media. Η πρώην παίκτρια του GNTM που είχε υπάρξει και ζευγάρι με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί αποκάλυψε μέσα από το Instagram Story της γιατί έχει αδυνατίσει τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα.

Η Χαρά Παππά έχει αναμφίβολα μια εντυπωσιακή εμφάνιση και την περίοδο που συμμετείχε στο GNTM είχε κάνει τη διαφορά, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είναι εμφανώς αδυνατισμένη και αυτό προκάλεσε τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Σε ένα Q&A που έκανε στο Instagram, μάλιστα, όταν τη ρώτησαν αν έχει αδυνατίσει, εκείνη το επιβεβαίωσε εξηγώντας πως οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες για εκείνη.

«Η αλήθεια είναι πως ναι. Όταν με βλέπετε να αδυνατίζω ή πολύ καλά είμαι ή πολύ άσχημα… Και οι τελευταίες ημέρες ήταν λίγο κακές ας πούμε… οπότε λίγο η ζέστη, λίγο ένα σφίξιμο στο στομάχι, λίγο οι ημικρανίες οδήγησαν σε αυτό… Δεν με χαροποιούν οι αιτίες λοιπόν! Να εύχεστε να είστε χαρούμενοι πάνω απ΄ όλα και να προσέχετε τον εαυτό σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Χαρά Παππά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ