Η Κατερίνα Στανίση έκανε μια αποκάλυψη στο 7ο live του J2US σχετικά με ένα από τα τραγούδια της που έχουν γράψει ιστορία.

Συγκεκριμένα η κριτική επιτροπή της ζήτησε να πει την ιστορία πίσω από το τραγούδι που της έγραψε ο Νίκος Καρβέλας «Συγγνώμη κύριε ποιος είστε».

Η Κατερίνα Στανίση αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο λέγοντας: «Με τον Καρβέλα είχαμε πολλά. Κάπου ανταμώσαμε και πριν φύγω μου λέει “είδες πώς την έκανα τη Βίσση;”. Φεύγοντας λοιπόν γυρνάω και του λέω “Συγγνώμη κύριε δεν την έκανες εσύ τη Βίσση, η Βίσση ήτανε”. Μου λέει ο Καρβέλας “τι είπες;”. Έτσι έγραψε το τραγούδι. Έχουμε κι άλλα όμως.

Εκείνος ήταν από άλλο ύφος και εγώ από άλλο ύφος και έπρεπε να γράψουμε τραγούδια. Πώς να του δώσω να καταλάβει λοιπόν τι θέλω; Του λέω “άκου να σου πω όταν θα γράφεις για εμένα θα θυμάσαι τον Στράτο Διονυσίου με… γυναίκα τέλος παντών”. Να μην το πω αλλιώς δεν κάνει. Τι έκανε ο Καρβέλας; Μετά από καιρό παιδιά μου πήγε σε μια βραδινή εκπομπή και το είπε όπως του το είπα εγώ. Με κυνηγούσαν όλα τα κανάλια. Ξεφτιλίστηκα άστα».

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη της Κατερίνας Στανίση στο J2US:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ