Ο Κώστας Παπαδόπουλος που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor All Star βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και έκανε μια αποκάλυψη που «πάγωσε» το πάνελ.

Όταν τον ρώτησαν για το τι συνέβη όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ο ίδιος μίλησε για περιστατικά τα οποία δεν έχουν δείξει οι κάμερες.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να πω κάτι που έχει γίνει. Έχει γίνει ένας πολύ δυνατός καυγάς. Έχω δει και χειροδικία επάνω στον Μάριο από γυναίκα. Δεν μπορώ να αναφερθώ τόσο πολύ. Είναι πάρα πολύ έντονες οι στιγμές.

Η Ελευθερία αντέδρασε πάρα πολύ. Για αυτό όταν κάποιος είπε ότι είστε στο δάσος και φιλιέστε, εγώ δεν το πίστεψα αυτό. Άλλο να συναντιούνται κι άλλο να φιλιούνται» αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Κωνσταντίνος Αρτσίτας τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν έχει καταγραφεί από την κάμερα με τον ίδιο να συμφωνεί.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» στάθηκε στο πλευρό του Στέλιου Χανταμπάκη λέγοντας: «Ο Χανταμπάκης είναι αληθινό παιδί, είναι καλό παιδί. Τον έχω ζήσει εγώ. Στο παιχνίδι μέσα, είναι αυτό το καλό και ευγενικό παιδί με τον καλό λόγο. Δεν του αρέσουν καθόλου οι καβγάδες και όταν έχει καβγάδες σηκώνεται και φεύγει. Θέλει ησυχία, να κρατάει μια απόσταση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ