Στο εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου της βρετανικής και της αμερικανικής Vogue φιλοξενείται η Αντέλ. Η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται πως κάνει δυναμική επιστροφή καθώς σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ. Μάλιστα, πρόσφατα μας έδωσε μία πρώτη γεύση από το νέο της τραγούδι με τίτλο Easy On Me και το ασπρόμαυρο βίντεο κλιπ του. Το γεγονός ότι ποζάρει και για τα δύο περιοδικά ταυτόχρονα, αποτελεί μία ιστορική στιγμή τόσο για την ίδια όσο και για τη Vogue.

Δείτε τα εξώφυλλα της Vogue:


Το 2016 είχε φωτογραφηθεί ξανά για τη Vogue και μάλιστα είχε μιλήσει ανοιχτά για τα κιλά της, για την ηλικία της και φυσικά για το νέο της ρόλο ως μητέρα.

«Είχα πάθει σοκ που ξαφνικά ήμουν 25 χρονών. Αλλά κατ’ ακρίβεια μου αρέσει ο εαυτός μου τώρα περισσότερο από ποτέ. Νιώθω τόσο άνετα με το σώμα μου, με το ποια είμαι, με το ποιους έχω πλάι μου. Έχω και ανασφάλειες, φυσικά αλλά δεν με εμποδίζουν» είπε όταν ρωτήθηκε για τη διαδικασία δημιουργίας του νέου της άλμπουμ.

«Προσπαθούσα να αποκτήσω αντοχές για την περιοδεία μου γι’ αυτό έχασα μερικά κιλά. Πλέον μου κάνουν τα ρούχα που βρίσκει ο καθένας στα καταστήματα, και είναι λίγο πρόβλημα αυτό για μένα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ