Στο «Λαΐκό» Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος. Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη η οικογένειά του και φυσικά η αδελφή του, Αννούλα Φλωρινιώτη.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του και τη μάχη του με τον καρκίνο. Νιώθοντας μια δυσφορία, όμως, αυτή τη φορά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρέπει να αλλάξει η θεραπεία του.

«Τις πρώτες μέρες δεν τον άφηναν ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι»

Η Αννούλα Φλωρινιώτη μιλά στο okmag για τα νεότερα της κατάστασης της υγείας του αδελφού της.

«Είναι η δεύτερη φάση αυτή της θεραπείας του για να δυναμώσει και να ενισχυθεί. Στο νοσοκομείο μπήκε έπειτα από μια εξέταση που έκανε. Έκανε μια παρακέντηση και έπειτα ένιωσε δυσφορία. Αλλά μας ενημέρωσαν ότι είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα υγείας», ανέφερε αρχικά η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή αγχώθηκε. Είχε εμετούς, ζαλιζόταν, δεν μπορούσε ούτε να φάει. Τώρα είναι πολύ καλύτερα. Μέρα με τη μέρα καλυτερεύει. Τις πρώτες μέρες δεν τον άφηναν ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Ευτυχώς είναι καλύτερα. Τον παρακολουθεί η Καθηγήτρια Παθολογίας – Ογκολογίας Ελένη Γκόγκα, Διευθύντρια της Α’ Παθολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο “Λαϊκό”».

Η επίσκεψη του Κώστα Χαρδαβέλα

Η Αννούλα Φλωρινιώτη μίλησε και για την επίσκεψη του Κώστα Χαρδαβέλα στο νοσοκομείο. «Ο κύριος Κώστας είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Μόλις έμαθε από τη μαμά μου για τον Νίκο ήρθε στο νοσοκομείο. Του είπε ότι έχει περάσει κι ο ίδιος κάτι τέτοιο και ήθελε να τον δει από κοντά. Ήταν γλυκύτατος. Μας έδωσε το βιβλίο του και μας; ευχήθηκε όλα να πάνε καλά».

Τέλος, η ίδια ανέφερε ότι δεν θα φύγει από το πλευρό του αδελφού της: «Είμαστε όλοι εδώ και τον στηρίζουμε. Και τον προσέχει και ο μπαμπάς μας από ψηλά».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Φλωρινιώτης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ