Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η Κλέλια Πανταζή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Δυο μήνες μετά τον ερχομό του ανιψιού της και γιου της αδελφής της Άννης Πανταζή, γέννησε και η Κλέλια Πανταζή. Οι δυο αδελφές και γνωστές αθλήτριες διένυσαν σχεδόν μαζί την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, αφού έμαθαν ότι είναι έγκυες με λίγες εβδομάδες διαφορά. Ενθουσιασμένη η Άννη Πανταζή μιλά στο okmag για τη γέννηση του ανιψιού της.

«Ο μικρός βγήκε 4.400 γραμμάρια και είναι πολύ καλά κι αυτός και η Κλέλια στην υγεία τους. Απ’ ό,τι έχω δει μοιάζει πάρα πολύ με τον αδελφό του. Μοιάζει όπως ήταν και ο Άγγελος μωρό», ανέφερε αρχικά η Άννη Πανταζή στο okmag για τη γέννηση του ανιψιού της.

Και συνέχισε: «Η Κλέλια είναι πολύ καλά και της έφυγε ένα βάρος. Είχε και εκείνη πολύ αγωνία με όλα τα κρούσματα που ακούγαμε καθημερινά και ήθελε να μπει να γεννήσει και να συναντήσει τον γιο της. Αν και η ίδια ήταν εμβολιασμένη, φοβόταν μην συμβεί τίποτα και κολλήσει. Ήθελε να γεννήσει και να πάρει στην αγκαλιά της τον γιο της».

Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα, στον μαιευτήριο ΡΕΑ βρέθηκε και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος: «Ο σύζυγός της είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και είναι μαζί της στο μαιευτήριο», ανέφερε η Άννη Πανταζή.

Η γιατρός της Κλέλιας Πανταζή είναι η Κατερίνα Παπακωνσταντίνου και η μαία της, η Τίνα Βουνάση.

Η φωτογραφία της Άννης Πανταζή για τον νεογέννητο ανιψιό της.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η Άννη Πανταζή, όλη η οικογένεια ανυπομονεί να γνωρίσει το νέο μέλος από κοντά, καθώς λόγω των περιορισμών για την πανδημία του κορονοϊόύ δεν μπορούν να πάνε επισκεπτήριο στο μαιευτήριο για να δουν τη μητέρα και το μωρό.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι, δυο μήνες πριν από τον ερχομό του δεύτερου γιου της Κλέλιας Πανταζή, η αδελφή της, Άννη απέκτησε με τον σύζυγό της, Χριστόφορο Χούμα τον γιο τους, Το ζευγάρι έχει ακόμη μια μεγαλύτερη κόρη, την Χριστιάννα. Όσο για την Κλέλια Πανταζή; Ο δεύτερος γιος της γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 2022 και ο μεγάλος της γιος, ο Μιχαήλ- Άγγελος είναι 2 χρόνων και γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ