Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην παρουσίαση του νέου του album «Ο τίγρης» σχολίασε την κίνηση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το γνωστό τραγούδι «Άδωνις» τη λέξη «χοντρή» κατά τη διάρκεια συναυλίας της με τον Γιώργο Νταλάρα.

«Πάμε στον Aδωνι για καφέ/που πηγαίνουν τεκνά και φρικιά/και αράζουνε και αθλητές/και που πηγαίνει και μία χοντρή νευρικιά/Κυριακή να της φύγει το στρες», αναφέρει το τραγούδι.

Παράλληλα, ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε και στο πώς προέκυψε αυτός ο στίχος.

«Σιχαίνομαι τη λέξη bodyshaming. Θα απαντήσω για να μη λυσσάξετε. Ο κάθε ερμηνευτής στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών, έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε. Εγώ, που τον λέω τον Άδωνι, τη δείχνω τη χοντρή και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται. Αυτό είναι μια προσωπική άποψη της κυρίας Πρωτοψάλτη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δε κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς.

Αλλά το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Ας κάνει ό,τι θέλει. Δεν έχω κάτι εναντίον αυτού που κάνει», ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Στη συνέχεια, ως προς το αν επικοινώνησαν μετά την έκταση που πήρε αυτή η απόφασή της ερμηνεύτριας ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε: «Μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων, δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη, ούτε εκείνη μαζί μου. Την αγαπώ, ας κάνει ό,τι γουστάρει. Δεν με νοιάζει, είναι ένα χαριτωμένο τραγούδι, θα μπορούσε να προσθέσει και στίχο».

Το τραγούδι «Άδωνις» έχει γραφτεί για αντρικό πρόσωπο

Αυτή η χοντρή νευρικιά που λέει το τραγούδι, είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν υπάρχει περίπτωση να σας αποκαλύψω, διότι είναι πασίγνωστο αντρικό πρόσωπο. Αυτό το πρόσωπο ήταν η αιτία να γράψω αυτό το τραγούδι τότε».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ