Ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον Στάθη Σχίζα ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο hot νέα του μήνα. Από την ημέρα που επιβεβαιώθηκε η είδηση πολλά έχουν γραφτεί για τους πρώην εραστές αλλά και για τη νέα σελίδα που έχουν γυρίσει στη ζωή τους.

Πώς ξεπερνά τον χωρισμό;

Την Τρίτη, η influencer και επιχειρηματίας ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το πρωινό». Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για το νέο σπίτι στο οποίο μετακόμισε. Σε σχετική ερώτηση εξήγησε αρχικά πως δεν συνηθίζει να εξωτερικεύει τα συναισθήματά της και πως «κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ το έχω ρίξει στην εργασιοθεραπεία».

Όσο για το ενδεχόμενο να υπάρξει μια επανασύνδεση με τον πρώην αγαπημένο της; Η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Στη ζωή όλα είναι πιθανά, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία… Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει με τον Στάθη. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Μικρή σημαίνει ελάχιστη… Λέμε τα βασικά. Δεν τσακώνομαι., Πρέπει να συμβεί κάτι πολύ ακραίο για να τσακωθώ. Εάν έχεις δεθεί με έναν άνθρωπο κι έχεις συναισθήματα δεν χάνεσαι. Μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου. Όχι να τους διώχνω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ