Στη νέα παραγωγή του Mega που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου πρωταγωνιστεί η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου. Η νεαρή ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την ηρωίδα Μυρτάλη Βρεττάκου στη σειρά που κάνει πρεμιέρα αύριο Τετάρτη 1/9, μιλά στο okmag.gr για το νέο της επαγγελματικό βήμα και τον έρωτα.

Η Αφροδίτη Λιάντου υποδύεται τη μοναχοκόρη του γεωπόνου Ιπποκράτη Βρεττάκου. Είναι ένα κορίτσι με τσαγανό και πείσμα. Μετά τον θάνατο του πατέρα της συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Θα διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Μοναδικές της αδυναμίες ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο και η θεία της, η Ιουλία, που τη μεγάλωσε σαν δεύτερη μάνα.

Liam Ireland, Αφροδίτη Λιάντου.

«Είναι η πρώτη μου δουλειά τηλεοπτικά σε κάτι τόσο μεγάλο. Ο ρόλος μου μοιάζει αρκετά. Είναι μια κοπέλα που χάνει τον πατέρα της, χάνει την περιουσία της και ταυτόχρονα την κυνηγούν να τη σκοτώσουν. Εκείνη προσπαθεί να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Liam που υποδύεται τον Στέφανο Καπερνάρο και δυστυχώς πρέπει να μείνει μακριά του, γιατί θα κινδυνεύσει κι εκείνος. Η Μυρτάλη είναι ένα κορίτσι με πολύ πείσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Στην ερώτηση αν κι εκείνη είναι ερωτευμένη, αποκαλύπτει: «Και πείσμα έχω και ερωτευμένη είμαι. Γενικά είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος, οπότε ναι ζω τη ζωή μου, όσο πιο ρομαντικά γίνεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ