Οι διακοπές στη χώρα μας καλά κρατούν για την σταρ με την ίδια να μην λέει να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής, Έτσι μετά την επίσκεψή της στα νησιά των Κυκλάδων την Πάρο και τη Σαντορίνη μαζί με την κόρη της Ράμερ Γoυίλις αλλά και την στάση της στο Ολυμπιακό Μουσείο στο Mαρούσι η Ντέμι Μoυρ ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα, στον Ξερόκαμπο Σητείας, στο ξωκλήσι του Αγίου Νικoλάου.

https://www.instagram.com/p/CQ7R1eNrIZg/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο λόγος; Η 58χρονη ηθοποιός αποφάσισε να γίνει νονά και να βαφτίσει την κόρη του Ανδρέα και της Αθανασίας Στέγγου η οποία πήρε το όνομα Αριάδνη – Ζωή. Εκτός από την διάσημη ηθοποιό, η μικρή έχει άλλες δύο νονές, τη Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγος του Δημήτρη Ψιλλίδη, χρόνια investment banker στο Λονδίνο και τη Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos. Και οι τρεις φορούσαν στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά τους.

https://www.facebook.com/sitiaon.line/posts/3053146994970247

Με ένα κρεμ φόρεμα με ντεκολτέ σε απλή γραμμή και με τα μαλλιά της ανέμελα χτενισμένα, η Μoυρ έμοιαζε τουλάχιστον είκοσι χρόνια νεότερη ενώ έδειχνε να χαίρεται την κάθε στιγμή της στο νησί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ