Σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν μάς έχει δείξει χρόνια τώρα την ιδανική εικόνα μιας καθημερινότητας με τις πολυτελείς επαύλεις με τις ολυμπιακών διαστάσεων πισίνες και τα αστραφτερά σαλόνια γεμάτα χαρούμενα παιδιά ντυμένα στην τρίχα με δημιουργίες από luxury brands αλλά και δωμάτια-γκαρνταρόμπα με τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα των πιο σημαντικών οίκων μόδας.

https://www.instagram.com/p/CO3E7wMltlQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Για τα σώματά τους ισχύει φυσικά ο ιδιος κανόνας του τέλειου με τα κορμια της Κιμ της Κλόι και της Κόρτνεϊ όχι μόνο να μην έχουν καμία ατέλεια αλλά να δείχνουν απατηλά άψογα, με τις ίδιες να έχουν κατηγορηθεί για ανελέητο ρετούς στις φωτογραφίες τους.

https://www.instagram.com/p/CQ67dIaM8iG/?utm_source=ig_web_copy_link

Ωστόσο σήμερα η Κόρτνεϊ έκανε μια κίνηση που όχι μόνο αποδόμησε την τέλεια εικόνα της αλλά απέδειξε πως πλέον υποφέρει από κρίσεις ειλικρίνειας. Η ίδια μας εξέπληξε όταν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει ξεκάθαρα πως όπως όλες οι γυναίκες έχει αυτή τη λεγόμενη όψη φλοιού πορτοκαλιού στοιυς γοφούς και στους γλουτούς της, με απλά λόγια έχει κυτταρίτιδα.

Η φωτογραφία αυτη όχι μόνο εκθέτει σε δημόσια θέα την αχίλλειο πτέρνα της (ή μάλλον κάποιο άλλο σημείο στο σώμα της για να είμαστε πιο ακριβείς) αλλά ίσω φανερώνει πως ξημερώνει μία νεα εποχή για τις Καρντάσιαν μακριά από fake πόζες.

https://www.instagram.com/p/CPQta7ZlWml/?utm_source=ig_web_copy_link

Η αρετουσάριστη φωτογραφία όχι μόνο ενθουσίασε τους θαυμαστές της Κόρτνεϊ αλλά τιυς ενθάρρυνε να κάνουν και σχόλα του στυλ «Επιτέλους μια απείραχτη φωτογραφία των Καρντάσιαν» ή «Είναι τέλειο να βλέπεις επώνυμες με κυτταρίτιδα». Τώρα πόσο θα κρατήσει αυτή η κρίση ειλικρίνειας της Κόρτνεϊ κανείς δεν ξέρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ