Η ζωή της οικογένειας Καρντάσιαν έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας μέσα από το ριάλιτι Keeping up with the Kardashian για 20 ολόκληρες σεζόν. Στις 20 Ιουνίου πρόκειται να δούμε το φινάλε όπου η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να μιλήσει για το πολυσυζητημένο διαζυγιό της με τον Κάνιε Γουέστ.

“Ο σύζυγός μου μετακινείται από πολιτεία σε πολιτεία. Είμαι μαζί του σε αυτή την διαδρομή και είμαι ΟΚ με αυτό”, δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν στο E!. “Κι έπειτα, όταν έγινα 40 φέτος, συνειδητοποίησα πως όχι, δεν θέλω έναν σύζυγο που μένει σε μια εντελώς διαφορετική πολιτεία”.

Συνειδητοποίησε ότι τα πήγαιναν καλύτερα με τον γνωστό ράπερ όταν βρισκόταν στην γενέτειρά του, στο Γουαϊόμινγκ και αυτό δεν έδειχνε κάτι καλό για τον γάμο τους. “Θέλω κάποιον που να έχουμε τις ίδιες παραστάσεις. Θέλω κάποιον που να θέλει να τα πάει καλά μαζί μου”, είπε και πρόσθεσε πως θέλει κάποιον να μοιράζεται μαζί του τα μικρά πράγματα.

“Έχω όλα τα μεγάλα πράγματα”, συνέχισε. “Έχω την υπερβολή, όλα όσα θα μπορούσατε να φαντατσείτε… Είμαι ευγνόμων για αυτές τις εμπειρίες αλλά πιστεύω ότι είμαι έτοιμη για τις μικρές στιγμές που θα σημαίνουν πολλά”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ