Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τη σύντομη παρουσία της στο Survivor All Star. «Το πιο σύντομο αλλά ουσιαστικό ταξίδι της ζωής μου… να σηματοδοτεί την αρχή! Το 11:11! Το ένα» ανέφερε αρχικά.

«Πριν από 6 χρόνια κατάφερα να είμαι η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor κι φέτος να είμαι η πρώτη» σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το γεγονός ότι αποχώρησε στις πρώτες κιόλας εβδομάδες του Survivor All Star.

Και συνέχισε: «Κάπως έτσι λοιπόν, κλείνει ένας κύκλος που άνοιξα και νιώθω πιο ολόκληρη από ποτέ! Νιώθω τόσο ευγνώμων για κάθε μέρα που πέρασα στην καλύβα που ξαγρύπνησα, πείνασα, κρύωσα, έκλαψα. Άργησα να προσαρμοστώ στις συνθήκες, αλλά να ξέρετε πως στοιχήματα έβαζα μόνο με τον εαυτό μου και το πιο σημαντικό ήταν να με αγαπώ, να με ακούω και να με προσέχω.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι την στήριξαν/ «Ευχαριστώ όλους εσάς, που όλα αυτά τα χρόνια είστε εδώ και ξέρετε ποια πραγματικά είναι η Ευρυδίκη και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους μου που ξενυχτούσαν και ήταν γροθιά, να με πιστεύουν και να στέλνουν αστέρια και θετική σκέψη!»

«Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα τόσο γερό support system όπως το δικό μου και ό,τι αρνητικό μπορεί να συμβεί στη ζωή σας, μετατρέψτε το σε θετικό, προχωρήστε παρακάτω και να θυμάστε πως ΟΛΑ γίνονται για κάποιο λόγο!» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ